De lessen

Margriet Naber – 06 4175 3818

Iedere leerling heeft andere wensen. We spreken een lestraject af dat aansluit bij wat jij wil leren. We werken aan de basis (o.a. techniek, gehoortraining, ritme), met als doel dat je leert hoe je zelfstandig en met plezier een nieuw muziekstuk kunt leren.
Vooral met kinderen spelen we soms ook op kleine percussie-instrumenten om bepaalde concepten te leren (bijv ritme, samenspel).
Sommige mensen willen het liefst van bladmuziek spelen, anderen juist niet. Dat kan allebei. Waar het om gaat is dat je je oren openzet, zodat je met oren, hoofd en handen muziek maakt waar je hart van kan genieten!

Bel me, stuur een email of vul onderstaand formulier in. We overleggen samen welke vorm, frequentie en manier van werken het beste bij jou past.

Een eerste proefles van 30 minuten is gratis. Daarna zijn er verschillende pakketten mogelijk voor redelijke tarieven. Download hier de huidige tarievenlijst.

Wekelijkse lessen op een vast tijdstip m.u.v. schoolvakanties zijn vooral voor jonge kinderen aan te bevelen.

En natuurlijk leer je het meest als je tussen de lessen door regelmatig thuis oefent, zelfs al is het maar tien minuten per dag!

Schrijf mij in voor een proefles